maandag 27 juni 2022
DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
BEURS KLEINE UITVAARTBEDRIJVEN IN ARNHEM
Geplaatst: 29-01-2008

Zondag 10 februari presenteren kleine bedrijven in de uitvaartbranche zich in Arnhem op de beurs 'Bon Voyage'.


Kleine bedrijven in de uitvaartbranche willen zich graag presenteren, maar vallen vaak weg op een groots opgezette beurs. Ook zijn die vaak prijzig om aan deel te nemen, en het geld voor zulke presentaties gebruiken de kleine bedrijven liever voor het verbeteren van hun kwaliteit en het uitbouwen van de directe contacten met hun klanten.
Reden genoeg voor Liesbeth Visser, Jikke van Tongeren en Siska Caneel om op 10 februari een kleinere beurs in Arnhem te organiseren. Bezoekers krijgen zo de kans om te ontdekken dat een verschil in schaalgrootte iets anders is dan een verschil in kwaliteit.

21 deelnemers presenteren zich op 10 februari. De aanwezige bedrijven beheersen alle verschillende facetten van de uitvaart: fotografie, gedenkboeken, kinderuitvaart, gedenkkastjes en gedenkobjecten, sieraden, mode en baarkleden, beelden, boeken, monumenten, kunst et cetera. In een sfeervolle locatie aan de Rijn in Arnhem zijn er naast de presentaties van alle deelnemers ook diverse lezingen over de achtergronden van de producten en diensten, worden er workshops gegeven en is er live muziek.

Bon Voyage vindt plaats aan de Oude Kraan 72 in Arnhem. Aanvang: 12 uur. Toegang: vrij. Meer informatie is hier te vinden.

Terug...