dinsdag 25 juli 2017
DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994

UITVAARTVERZEKERING.NL VERNIEUWD!
Geplaatst: 14-02-2017

Vandaag is de site Uitvaartverzekering.nl opnieuw gelanceerd. De informatie op de site is aanmerkelijk uitgebreid en van een nieuw design voorzien. Deze is vereenvoudigd zodat het rust en neutraliteit uitstraalt.

Eigenaar Peter van Schaik: “Uniek aan Uitvaartverzekering.nl is dat we niet alleen aandacht besteden aan de soorten uitvaartverzekeringen (zoals natura uitvaartverzekering, kapitaal, combinatie of sommenverzekering) maar ook aan de alternatieven voor de uitvaartverzekering zoals zelf sparen of lidmaatschap van een uitvaartvereniging. Ook is er aandacht voor de verschillende doelgroepen waar een uitvaartverzekering voor bestaat, zoals voor senioren, studenten, kinderen, baby’s en de groene en multiculturele uitvaart.

Evert de Niet, sinds 1977 werkzaam in de uitvaartverzekeringsbranche, beheert op Uitvaartverzekering.nl een adviesloket over uitvaartverzekeringen. Hier kan een ieder zijn of haar vraag voorleggen. Binnen enkele uren ontvangt men antwoord van verzekeringsexpert De Niet. Ook geeft de nieuwe site antwoord op de vraag wat men kan doen als men een oude polis vindt van een maatschappij die niet meer bestaat of bekend is onder die naam.

Juist door aandacht te besteden aan de voordelen, nadelen en alternatieven voor de uitvaartverzekering worden consumenten evenwichtig voorgelicht. “Dat is anders dan bij veel andere site over uitvaartverzekeringen, die vaak gericht zijn om zoveel mogelijk uitvaartverzekeringen te verkopen,” aldus Van Schaik.
Terug...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.
UITVAARTVERZEKERING.NL VERNIEUWD!
KLACHTEN OVER DE UITVAART
UITVAARTONDERNEMERS VERGELIJKEN