DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 11-04-2005
VOORLOPIG WEER DE LAATST AFLEVERING VAN 6 FT UNDER

Aflevering 13 (de laatste van serie 3)
Ruth kondigt haar huwelijk met George aan, maar niemand van haar familie is er erg blij mee. Nate reageert buitengewoon vijandig. Claire vindt het een overhaaste beslissing, omdat ze elkaar nauwelijks kennen. David vindt het tijdstip ongepast, nu Lisa nog steeds vermist wordt. Ruth is niet van plan zich er iets van aan te trekken. "Het leven gaat door en je moet de hoop nooit opgeven," is haar antwoord. De bruiloft gaat door of haar kinderen het nu leuk vinden of niet.
David is er niet zo zeker van of hij de juiste beslissing heeft genomen door zijn relatie met Keith te verbreken. Nate is meer en meer gaan drinken. Hij verzaakt zijn taken als vader en als ondernemer. Hij laat zijn kleine dochter Maya midden in de nacht alleen thuis en hij stuurt een klant van Fisher en Diaz weg.
Federico's thuissituatie is nog altijd niet rooskleurig. De zus van Vanessa woont tijdelijk bij hen in, maar maakt geen aanstalte om te vertrekken. Federico gaat om de situatie thuis te ontlopen alleen naar dansles, belandt in een striptent, wordt dronken en heeft iets met een van de dansers in zijn auto.
Claire en David krijgen bezoek van hun overleden vader Nathaniel. Claire ziet met haar vader geliefde personen terug: Lisa, Gabe Dimas en de baby die ze niet wilde krijgen. David krijgt van zijn vader de raad Keith te bellen. Het blijkt een goede raad te zijn.
Nate heeft bericht gekregen dat het lichaam van Lisa is gevonden. Identificatie was alleen nog mogelijk door haar gebit. Nate is wanhopig en loopt over van schuldgeveolens. Hij heeft het idee dat zijn vader en Lisa aandringen om zelfmoord te plegen door met zijn auto in een ravijn te rijden.

17 april, circa 22.30 uur op Nederland 3

Zie ook:
We put the fun back in funeral.

Six feet under: schokkend.

Nog 1X 6 ft under.

www.omroep.nl/nps/sixfeetunder

Terug naar archief...