DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 21-05-2002
LAAT U VERRASSEN

Het is nu of nooit.
De voorraad Doodgewoon raakt uitgeput. Doodgewoon is nog steeds het enige, ooit bestaande publiekstijdschrift over de dood (eerder ongekend en sindsdien nooit meer vertoond), dat tussen mei 1994 en mei 2001 elk kwartaal verscheen. Enkele nummers zijn uitverkocht, van de meeste zijn nog een aantal exemplaren voorradig.

Voor slechts 10 euro ontvangt u 3 unieke en prettig lezende tijdschriften over de dood. Welke drie nummers is een verrassing. Wij maken voor u een afgewogen en evenwichtige keuze uit de nummers die op dat moment nog voorradig zijn.

Veel artikelen die in Doodgewoon zijn verschenen, zijn nog steeds actueel. Andere artikelen geven een prachtig beeld van de laatste jaren van de vorige eeuw, waarin het spreken over de dood en het vormgeven aan de uitvaart een ongekend hoogtepunt beleefden.

Maak 10 euro over op postgiro 205617 t.n.v. Stichting Eindelijk in Amsterdam o.v.v. ‘verrassing'. Zodra het geld bij ons binnen is, ontvangt u 3 verschillende, speciaal voor u uitgekozen nummers van Doodgewoon.
Terug naar archief...