DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 08-10-2008
NIEUWE SITE OVER DE GROENE UITVAART

Uitvaart Com, het bedrijf dat sites zoals uitvaart.nl, palliatievezorg.nl, condoleance.nl én dood.nl exploiteert, komt met een nieuwe website: www.GroeneUitvaart.nl, ‘de site waar milieuaspecten van het hele uitvaartproces worden belicht en waar consumenten concrete tips krijgen om hun uitvaart zo milieuvriendelijk mogelijk te laten plaatsvinden’.


Mensen die milieubewust leven, hebben ook vaak de wens om ‘groen’ afscheid van deze wereld te nemen. Veel uitvaartondernemers en toeleveranciers hebben dit al begrepen en stemmen hun diensten en producten daarop af. Vanaf vandaag biedt de website GroeneUitvaart.nl de bewust levende mens alle informatie op dit gebied.

Het uitgangspunt voor de site vormt een onderzoek van de TU Delft naar de milieubelasting van alle aspecten van de uitvaart. Elk onderdeel is onder de loep genomen en getest op belasting van het milieu. De website geeft alternatieven die op dit moment voorhanden zijn, en ook de adressen van ondernemers die ‘groen’ werken dan wel leveren. Van kisten tot vervoer, van rouwkaarten tot grafmonumenten.

Terug naar archief...