DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-10-2008
EERSTE DAG VAN DE DIERBAREN

Het wordt steeds populairder - of je nu gelovig bent of niet - om op en rond Allerzielen dierbare doden te herdenken. Uitgeverij Kok ten Have springt hierop in en organiseert dit jaar voor de eerste keer op 31 oktober de Dag van de Dierbaren.


Uitgeverij Kok ten Have legt zich al jarenlang toe op het uitgeven van boeken op het gebied van rouw en verliesverwerking.

Het is de bedoeling om van de Dag van de Dierbaren een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Ieder jaar wordt een thema gekozen, waaraan het inhoudelijk programma zal worden gekoppeld. Voor 2008 is gekozen voor het thema ‘Ik denk aan jou’.

De Dag van de Dierbaren wordt tussen 10.00 en 16.00 uur gehouden in conferentiecentrum Het Bosgoed te Lunteren. Toegang: € 35 per persoon. De programmaleiding is in handen van Marion Lutke, bekend van het EO-programma Ik mis je. Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal centrale lezingen en (muzikale) bijdragen, in de middag zal verder worden ingezoomd op de onderwerpen van de lezingen in een aantal workshops, waarvoor men zich kan inschrijven.

Het volledige programma is te vinden op de site www.dagvandedierbaren.nl. Hier wordt tevens de mogelijkheid geboden om zich in te schrijven voor de Dag. Aanmelden kan ook via e-mail aanmelden@kok.nl.

Terug naar archief...