DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-05-2008
OPEN DAG OP NATUURBEGRAAFPLAATS

Zondag 11 mei (eerste Pinksterdag) viert natuurbegraafplaats Bergerbos haar 5-jarig bestaan met een open dag vol activiteiten.


Met deze speciale open dag wil de natuurbegraafplaats iedereen kennis laten maken met nieuwe ontwikkelingen en producten rondom uitvaart, asbestemming en rouw. De afgelopen jaren zijn er op dat gebied veel nieuwe zaken verschenen. Een aantal van deze nieuwigheden worden op deze dag gepresenteerd en gedemonstreerd.

Tevens vindt zondag de boekpresentatie plaats van Voor Altijd... van Edith van den Broek. Voor Altijd... is een verzamelboek met bijzondere funeraire producten, zoals handgemaakte baarkleden, kunstzinnige kisten, gedenkboekjes, begeleidingskaarsen, urnen, troostgeschenken, rituele krachtvoorwerpen, herdenkingsschilden, alternatief rouwdrukwerk en meer. Ook zijn er producten in opgenomen die speciaal zijn gericht op kinderen.

De open dag vindt plaats tussen 11.00 en 17.00 uur. Natuurbegraafplaats Bergerbos is te vinden aan Roskam 7 in St.OdiliŽnberg.

www.natuurbegraafplaats.nl

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.