DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 11-12-2007
VERS VAN DE PERS

Het Handboek voor de dood. Het kerstcadeau voor mensen die iets waardevols durven te geven.


Het Handboek voor de dood. Voor mensen die durven na te denken over hun eigen dood. Voor mensen die zelf invulling willen geven aan begrafenisrituelen, van rouwkaart tot grafsteen hun eigen stempel op de dingen willen drukken.

Sommige mensen kunnen zich tijdens hun ziekbed enigszins voorbereiden, anderen overkomt het plotseling, de dood. En dan blijkt: niets geregeld. Toch wordt nadenken over alles wat met de dood te maken heeft, steeds gewoner. Maar waar te beginnen met je oriŽnteren op al die mogelijkheden? Het handboek voor de dood biedt uitkomst. Van stervensbegeleiding tot etiquettekwesties (Ik hoef toch niet naast de ex-vrouw van mijn overleden geliefde te gaan zitten bij de begrafenis?), van rituelen tot een bloemlezing toepasselijke teksten voor rouwkaarten en advertenties. Een nuchter en pragmatisch overzicht.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.