DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 12-07-2007
UITVAARTMUSEUM ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR CAFé

Een buitenkansje voor de funeraire liefhebber om in een nieuw, boeiend en uniek museum kind aan huis te worden en om samen met de staf mee te bouwen aan het succes ervan.


Dit najaar 2007 opent het Nederlands Uitvaartmuseum zijn deuren. Het museum biedt een overzicht van de geschiedenis van de laatste eer in Nederland en doet dit op vernieuwende wijze. Het museum is gehuisvest in twee gebouwen naast de hoofdingang van gedenkpark, begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam.

In het café van het museum - café Roosenburgh - zijn zowel museumbezoekers, bezoekers van De Nieuwe Ooster, als buurtbewoners welkom. Dit is een unieke voorziening waaraan een grote behoefte blijkt te zijn. Het modern vormgegeven café zal al in september 2007 zijn deuren openen voor het publiek en is dan dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (’s zondags van 11.00 tot 17.00 uur).

Het Nederlands Uitvaartmuseum is m.i.v. 1 september 2007 op zoek naar meerdere medewerkers (m/v), op vrijwillige basis, voor het museumcafé. Het biedt een leuke afwisselende baan in een prachtige monumentale omgeving.

Kijk voor meer informatie en de manier waarop je je kan aanmelden op de site van het Uitvaartmuseum.

Terug naar archief...