DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-06-2007
GRATIS ROUWBERICHT

"Als je van de daken wilt schreeuwen dat je verloofd bent, of getrouwd, dat je een kindje hebt gekregen of een dierbare hebt verloren, dan is Sibbelink een uitstekend alternatief voor of aanvulling op het traditionele familiebericht in de krant."


Zegt Taco Dolleman, oprichter van de site www.sibbelink.nl, 'een volledig nieuw concept voor online familieberichten', aldus het persbericht.

'Sibbe' is een oud-Hollands woord voor 'familie'. Op de nieuwe, interactieve website kunnen zelf ontworpen familieberichten geplaatst worden en per e-mail verzonden. Er zijn diverse verschillende achtergrondjes en lettertypes om uit te kiezen en er kunnen foto’s en muziek worden toegevoegd. Maar het is ook mogelijk een heel eigen ontwerp te maken en dat in z’n geheel te plaatsen.

Het bericht blijft een jaar op de site staan. Dolleman zegt hiermee een goedkoop alternatief te bieden voor de traditionele printmedia. Sibbelink is vergeleken met een advertentie in de krant namelijk spotgoedkoop. Het plaatsen van een familiebericht kost éénmalig 9 euro, en is in de opstartfase zelfs gratis!

Terug naar archief...