DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 19-03-2007
OPROEP: TIEN ZOEKT MENSEN VOOR 'JOUW BEGRAFENIS'

Afgelopen tijd heeft Tien (voorheen Talpa) op de nachtzender Nox enkele nieuwe programma's uitgetest, waaronder het 'Jouw begrafenis'. Dit programma, waarin je 'de kans krijgt om je eigen uitvaart bij te wonen' is goedgekeurd door kijkers en omroep. Tien zoekt daarom kandidaten. De oproep luidt als volgt:


Als je morgen onder de tram zou komen, wat heb je dan bereikt in je leven? Heb je je dromen nagejaagd, zijn ze uitgekomen? Ben je ‘de grote liefde’ al tegengekomen? Heb je iedereen alles gezegd wat je kwijt wilde of zijn er nog veel ‘losse eindjes’?

Wie komt er allemaal op je begrafenis? Ook die ene persoon die je al jaren niet meer hebt gesproken? Familie en vrienden gaan jouw begrafenis organiseren. Ze denken dit natuurlijk in ‘jouw geest’ te doen maar kennen ze je goed genoeg? Weten ze dat jij een feestje wilt, een optocht of een bandje? En wat zeggen ze over je in hun afscheidsspeech?

Wil je antwoord op deze vragen en wil je je eigen begrafenis graag bijwonen? ‘Jouw Begrafenis’ is een nieuw programma van Tien en zal de komende maanden worden opgenomen. Geef je dan op en gebruik deze kans om terug te blikken op je eigen leven en vooruit op ‘Jouw Begrafenis’.

Stuur een mail met daarin je gegevens, de reden dat je mee wilt doen en daarbij een recente foto van jezelf. Stuur dit naar saskia.verhoeff@cccp.nl en we nemen z.s.m. contact met je op! We zoeken voor dit moment naar mensen tussen de plm. 30 en 35 jr oud.

------------------------

De pilot van 'Jouw begrafenis' is hier te zien. Volgens de productiemaatschappij die de programma's gaat maken, worden de echte afleveringen langer dan de pilot, ruim 40 minuten, en worden ze 'serieuzer'.

Terug naar archief...