DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 20-02-2007
HANDIGE UITBREIDING VAN UITVAARTSITE

Uitvaart.Com is een nieuwe site begonnen: Uitvaartkaart.nl, een op Google Maps gebaseerde website waar alle klanten van Uitvaart.Com (geo)grafisch worden gepresenteerd. Dat is handig als je een uitvaartondernemer of een steenhouwer bij je in de buurt zoekt.


Met Uitvaartkaart.nl kunnen bezoekers eenvoudig zien hoe crematoria, uitvaartcentra, mortuaria e.d. over Nederland verspreid zijn, mits deze crematoria e.d. klant zijn van Uitvaart.Com en bijvoorbeeld al adverteren op www.uitvaart.nl. Compleet is de kaart dus niet. (Zoek maar eens op begraafplaatsen, dan zie je dat meteen.)

Maar er zijn wel leuke dingen mee te doen. Want de kaart waarop de zoekresultaten worden gepresenteerd is er in drie varianten: als kaart, als luchtfoto of als combinatie van beide. Met een schuifje kan op de luchtfoto worden ingezoomd tot op detailniveau. Bij sommige uitvaartondernemers kun je de geparkeerde lijkwagens voor de deur zien staan.

De kaart biedt ook leuke, andere inkijkjes. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken op bedrijfsnaam en dan direct zien dat Dela vooral in het zuiden van Nederland te vinden is en Yarden in het noorden van ons land. En als je op crematoria zoekt, zie je dat Zeeland er maar enkele heeft en dat ook Friesland er vast nog wel een of twee zou kunnen gebruiken.

Uitvaartkaart.nl is de eerste uit een serie van nieuwe websites waar Uitvaart.Com op dit moment aan werkt. Binnen enkele weken lanceert Uitvaart.Com een andere speciaal op consumenten gerichte website waar alle klanten van Uitvaart.Com kosteloos op worden gepresenteerd.

Terug naar archief...