DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-01-2007
MEDIUM BEZOEKT CREMATORIUM ROTTERDAM

Mediums worden graag geziene gasten op begraafplaatsen en in crematoria. Het populaire tv-medium Char bezocht afgelopen jaar al begraafplaats en crematorium Beukenhof in Schiedam. Helderziende Janet Werner gaf al eerder een lezing in een crematorium in Den Haag en zal aanstaande donderdag acte de présence geven in het Yarden Crematorium Rotterdam. De kerken stromen nog steeds leeg, dat wil niet zeggen dat wij Nederlanders niet spiritueel zouden zijn.


Janet Werner houdt zich als medium bezig met psychometrie, een vorm van helderziendheid aan de hand van foto’s en voorwerpen. In het in Yarden Crematorium Rotterdam geeft ze een lezing onder de titel ‘vragen over het einde’. Op basis van foto’s van overledenen die belangstellenden bij de lezing meebrengen, kan zij voelen wat de situatie van de persoon op de foto is. Mogelijk mag ze ook een boodschap doorgeven van ‘gene zijde’.

Yarden Crematorium Rotterdam is te vinden aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam. Het crematorium is vanaf 19.00 uur geopend, de lezing vangt aan om 19.30 uur. Halverwege de avond is er een pauze. De toegang is vrij, maar reserveren is gewenst: telefoon 010 480 3344 of cre.rotterdam@yarden.nl.

Terug naar archief...