DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 23-11-2006
CHAR ZOEKT CONTACT OP BEGRAAFPLAATS

Begraafplaatsen zijn de natuurlijke biotoop van een medium als Char, zullen ze in Schiedam gedacht hebben. Char Margolis, het Amerikaanse medium dat bekend is van televisie, bezocht onlangs begraafplaats en crematorium Beukenhof in die gemeente. Een unicum, zegt Beukenhof, Char heeft niet eerder op een begraafplaats haar readings verzorgd.


Beukenhof constateert een groei in bewustwording rond de laatste gang, steeds meer mensen 'raken zich bewust van hun eigen deadline en stellen zich ervoor open'. Willen het heft in eigen hand nemen bij uitvaarten. Dat creŽert een behoefte, namelijk de behoefte aan meer gedetailleerde communicatie en informatie, aldus Beukenhof. Gezien Chars bezoek moeten we die communicatie blijkbaar in de ruimste zin des woords zien.

Beukenhof wil zich openstellen als informatiecentrum en hierbij past het organiseren van thema-avonden. De eerste thema-avond stond in het teken van spiritualiteit, met Char. Vanwege het zeer beperkte aantal zitplaatsen is vooraf geen ruchtbaarheid gegeven aan de komst van Char.

De volgende thema-avond organiseert Beukenhof op donderdag 8 maart 2007 en heeft als onderwerp: bijna doodervaringen.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


peet schreef op 21-1-2007:
Die hele char is zo fake als wat. Ik kan me niet voorstellen dan een weldenkend mens in die onzin van haar kan geloven.


Jan van Doorn schreef op 5-12-2006:
Die Char is toch alleen maar televisie vulsel. Laat ze lekker gewoon doen en niet die onzin verkopen. Geld stinkt niet.


marianne schreef op 1-12-2006:
misschien kan een van de entiteiten rondom char dit bericht aan haar doorgeven ..;)


Salu schreef op 30-11-2006:
Geachte Char
ik zou graag contact met u willen hebben. Van wat ik allemaal op tv heb gezien. Graag zou ik het leuk vinden als u terug mailt?

Met vriendelijke Groet Mevr Sousa

Redactie
Dit is niet de weg om met Char in contact te komen. Wij hebben zelf geen enkel contact met Char en weten bijna zeker dat ze reacties op dood.nl niet ziet. Probeer haar te bereiken via RTL, waar ze een programma heeft.
Succes.