DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 30-10-2006
BNN ZOEKT JONGEREN

Voor een tweede serie van het programma ‘Over Mijn Lijk’ zoekt BNN naar jongeren tussen de 15 en 35 jaar met een andere culturele of religieuze achtergrond die ongeneeslijk ziek zijn.

Over Mijn Lijk was een zevendelige serie die door BNN in het voorjaar van 2006 is uitgezonden. In het programma volgde presentator Patrick Lodiers voor langere tijd een vijftal ongeneeslijk zieke jongeren (met verschillende vormen van kanker). Toen BNN begon met het uitzenden van de serie waren vier van de vijf deelnemers al overleden. In de afleveringen komen diverse aspecten uit hun levens aan bod. Variërend van een bezoek aan het crematorium tot gezellig op stap met vrienden.

Eind mei is het programma met een 8,5 het door het publiek best gewaardeerde programma van de Nederlandse publieke omroep van dat seizoen. Wekelijks keken ongeveer 550.000 mensen. BNN kijkt naar de mogelijkheden om een nieuwe serie uitzendingen te maken.

Geďnteresseerden kunnen contact opnemen met Soulaima Khaldi, tel. 035 750 82 61 / 06 24 747 090 of per e-mail soulaima@skyhightv.nl

De eerste serie kan worden bekeken op www.uitzendinggemist.nl

Terug naar archief...