DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 24-09-2006
ZOETERMEERSE UITVAARTBEURS IN GOLDEN TULIP HOTEL

Van Dongen UitvaartZorg uit Zoetermeer heeft het op zich genomen de Zoetermeers bevolking de mogelijkheid tot oriëntatie te bieden op het gebied van uitvaart.


Ze doen dat door een Zoetermeerse Uitvaartbeurs te organiseren op zaterdag 30 september in het ‘Hotel Golden Tulip Zoetermeer Centre’.

Uitvaart is een onderwerp waar veel mensen zich pas mee bezig gaan houden als zij er in hun directe omgeving mee geconfronteerd worden, meent Van Dongen. Ondertussen vinden binnen de uitvaartbranche continue ontwikkelingen plaats die een gepaste uitvaart voor de nabestaanden toegankelijker en verzachtend maken. Vandaar de uitvaartbeurs, waar veel bedrijven en instanties aanwezig zullen zijn op gebied van begraven, cremeren, kisten, urnen, gedenktekens, bloemen, rouwkaarten., rouwkoetsen, rouwverwerking et cetera.

Bijzonder is de aanwezigheid van de rouwcaravan (zie foto). Een dienstverlening van de Haagse uitvaartonderneming Atropos B.V. Ze noemen het zelf 'een modern en innoverend ontwerp'.

De Zoetermeerse Uitvaartbeurs vind tplaats tussen 10.00 tot 16.00 uur en Hotel Golden Tulip is te vinden aan de Boerhaavelaan wijk 13 te Zoetermeer.


Terug naar archief...