DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 04-07-2006
NIEUWE TEREBINTH-BOEKJES

Vers van de pers: Twee nieuwe boekjes in de Terebinthreeks Funeraire cultuur. Het is het goede seizoen om met dit boekje in de hand enkele onverwacht boeiende begraafplaatsen te bezoeken.


Eigenlijk is elke begraafplaats de moeite waard te bezoeken. En dat is precies wat met deze boekjes wordt aangetoond. Kleine dorpsbegraafplaatsen, grote gemeentelijke begraafplaatsen aan de rand van grote steden of bijzondere joodse, katholieke of protestante begraafplaats, het zijn vaak bijzondere groenplekken, ook nog cultuur-historisch van belang en niet zelden gaan achter de stenen boeiende levensverhalen schuil.

De nieuwe boekjes, in een handzaam formaat, gaan over de Rijnstreek (ISBN 9074455042) en over de regio Den Haag (ISBN 9074455034) en zijn in de winkel te koop of te bestellen en via de site van de Terebinth. Ze kosten 9,98 per stuk.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


M van den Broeke schreef op 6-7-2006:
GOedemiddag,
Mag ik u erop wijzen dat er niet twee maar drie nieuwe boekjes zijn verschenen? U hebt mijn boekje over Middelburg over het hoofd gezien. Het staat op dezelfde site waarnaar u verwijst.
Vriendelijke groet,
M van den Broeke