DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 06-06-2006
CONCERTO IN MEMORIAM AL 12 JAAR

Het jaarlijkse herdenkingsconcert van Begraafplaats & Crematorium Westerveld kan een succes worden genoemd. Weer of geen weer, het wordt iedere keer bezocht door duizenden mensen. Dit jaar spreekt Bettine Vriesekoop en zal onder andere de pianist Laurens van Rooyen optreden.


"Alleen de muziek kan over de dood spreken." Dit citaat was in 1994 het uitgangspunt van het jaarlijkse Concerto in Memoriam. En dat is het nog steeds. Met het concert wil Westerveld zoveel mogelijk mensen een mogelijkheid bieden hun dierbaren te gedenken. Vandaar dat het openluchtconcert in het park van Westerveld voor iedereen vrij toegankelijk is.

Aanstaande zondag, 11 juni, zal de muzikale invulling worden verzorgd door de Nederlandse componist/pianist Laurens van Rooyen en de ‘Mastreechter Staar’. Journaliste en oud-tafeltennispeelster Bettine Vriesekoop zal uit eigen ervaring spreken over het omgaan met verlies.

Het Concerto in Memoriam begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Westerveld is te vinden aan de Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis.

Terug naar archief...