DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 14-05-2006
KOEN WAUTERS KIEST VOOR DELA

Met trots laat Dela weten dat Koen Wauters het nieuwe gezicht wordt van Dela België. Want opvallende marketing wordt ook in de uitvaartbranche steeds belangrijker, aldus de uitvaartverzekeraar.


Woensdag 17 mei zal de commercial waaraan Koen heeft meegewerkt op een persconferentie in Gent voor het eerst aan de buitenwereld worden getoond. Ook zal Koen dan het lied 'Leef je leven' ten gehore brengen, dat speciaal ter gelegenheid van deze Dela-campagne is geschreven.

Dela probeert de pers over te halen toch vooral te komen door hen een exclusieve cd-single van 'Leef je leven' te beloven die na afloop van de persconferentie wordt uitgereikt. 'Vanwege de eenmalige uitgaven heeft de CD het karakter van een collectors item.' Bemiddelaars en polishouders van Dela maken kans op een 'meet & greet' met Koen tijdens een speciaal concert dat hij voor Dela zal geven. Wow!

Wie zal het gezicht van Dela Nederland kunnen worden? Anouk, om toch vooral de jeugd te trekken? Willeke Alberti? De volkse Gordon en Gerard Joling? Graag uw suggesties, mét een duidelijke toelichting en motivatie.

Terug naar archief...