DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 14-05-2006
KOEN WAUTERS KIEST VOOR DELA

Met trots laat Dela weten dat Koen Wauters het nieuwe gezicht wordt van Dela België. Want opvallende marketing wordt ook in de uitvaartbranche steeds belangrijker, aldus de uitvaartverzekeraar.


Woensdag 17 mei zal de commercial waaraan Koen heeft meegewerkt op een persconferentie in Gent voor het eerst aan de buitenwereld worden getoond. Ook zal Koen dan het lied 'Leef je leven' ten gehore brengen, dat speciaal ter gelegenheid van deze Dela-campagne is geschreven.

Dela probeert de pers over te halen toch vooral te komen door hen een exclusieve cd-single van 'Leef je leven' te beloven die na afloop van de persconferentie wordt uitgereikt. 'Vanwege de eenmalige uitgaven heeft de CD het karakter van een collectors item.' Bemiddelaars en polishouders van Dela maken kans op een 'meet & greet' met Koen tijdens een speciaal concert dat hij voor Dela zal geven. Wow!

Wie zal het gezicht van Dela Nederland kunnen worden? Anouk, om toch vooral de jeugd te trekken? Willeke Alberti? De volkse Gordon en Gerard Joling? Graag uw suggesties, mét een duidelijke toelichting en motivatie.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


giel schreef op 1-2-2007:
koen wauters en giel roels
samen zang van koen wauters in giel
komen naar thuis van giel roels
groetjes van giel roels


roels giel schreef op 15-11-2006:
ik ga mee van clouseau in giel roels
melissa schreef op 7-10-2006:
hallo, ik heb al gezocht achter de tekst van het liedje dat in de clip komt met koen wauters maar vin het niet, zouden julie mij kunnen laten weten waar ik het kan vinden of mij eens door mailen
groetjes dank u


Steffie schreef op 23-9-2006:
Kunnen jullie de tekst van dit liedje eens doorsturen naar mijn e-mailadres, moet nl. een besprenking houden over de dood, en vindt dit liedje gepast!
Dank bij voorbaat