DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 27-03-2006
DOODGEWOON, NU ALS BEURS

Doodgewoon, het blijft een fantastische naam voor een publicatie over de dood of diverse uitvaartevenementen. Vandaar dat hij wel vaker wordt gebruikt. Dit weekend weer. Om er een uitvaartmarkt mee aan te kondigen.


Op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 en zondag 2 april wordt in De Koperen Hoogte 'de exclusieve beurs' (het zijn de woorden uit het persbericht) DOODGEWOON georganiseerd. 'Dé informatiedagen over uitvaartverzorging.'

'Doelstelling van de beurs is bezoekers vanuit de zakelijke en particuliere markt een kijkje te geven achter de schermen van de uitvaartwereld. De opzet van is kleinschalig maar op hoog niveau, laagdrempelig en in de juiste ambiance.'

Wat is er zoal te zien? Grafkisten, urnen, groenvoorzieningen, logistieke dienstverlening, monumenten, audiovoorzieningen, kunst et cetera.

Tijdens de beurs organiseert Yarden Uitvaartverzekering & -Verzorging, mede-organisator van Doodgewoon, lezingen omtrent het onderwerp ‘uitvaart’. Vooral het regelen van de uitvaart en de mogelijkheden hiervoor zullen uitvoerig aan de orde komen.

Doodgewoon vindt plaats op vrijdag 31 maart van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 1 en zondag 2 april van 11.00 tot 18.00 uur. Entree is vrij toegankelijk.

Terug naar archief...