DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-12-2005
DIKKE, WEERZINWEKKENDE, TERMINALE KANKERPATIŽNT

Voor mensen die graag naar terminale klootzakken kijken en niet bang zijn voor poep en pies, bekijk de trailer van 'Dying Dave'.


'How would you spend the last days of your life? He is just doing everything he wanted to do.' Zo luidt de samenvatting van deze film. Het is een trailer van een paar minuten uit een nog niet verkochte lange film van 2 uur en 27 minuten van 'independent producer' Mike Morris. Hij filmde het leven van zijn vriend Dave Irnosky nadat deze te horen had gekregen dat hij terminale kanker had. Irnsoky is inmiddels overleden, zo staat na afloop van de trailer te lezen.

Het filmpje staat op de site www.dumpalink.com, een site voor uw 'daily entertainment', waar vooral veel sexy dames zich op foto vertonen en om aandacht schreeuwen. Het filmpje ťn Dave Irnosky zijn nogal weerzinwekkend. Morris zoekt een koper voor zijn film. Je vraagt je af wie er 2 uur en 27 minuten lang naar zo'n 'soon to be dead loser' (zoals iemand op internet Dave gevat samenvatte) wil kijken. Je vraagt je wellicht ook af of dit filmpje op enige waarheid is gebaseerd.

'Niet dat ik geloof dat dit echt is, maar als die dikke klootzak intussen onder de grond ligt vind ik het best...,' reageert iemand op internet n.a.v. Dying Dave. Wij sluiten ons hier graag bij aan.

Terug naar archief...