DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-10-2005
OVER MIJN LIJK

Volgend jaar begint BNN, bekend van spraakmakende programma's zoals Spuiten en slikken, een bijzonder nieuw tv-programma. In Over mijn lijk worden een jaar lang vijf jonge mensen gevolgd die weten dat ze niet lang meer te leven hebben.


BNN noemt het een docusoap en schrijft in het persbericht: 'De vijf jongeren hebben nog één doel dat ze koste wat het kost voor hun dood willen bereiken. De gasten van het programma proberen samen met presentator Patrick Lodiers alles uit de laatste tijd van hun leven te halen. Maar Patrick is ook getuige van de dagelijkse dingen in hun leven: een onderzoek in het ziekenhuis, een bezoek met vrienden aan het casino, het uitzoeken van een kist of gewoon even op de koffie.'

Over Mijn Lijk is vanaf 2006 bij BNN te zien, maar de opnames zijn al begonnen. Op dit moment houden de 5 hoofdpersonen een weblog bij op bnn.nl. De 5 zijn: Karin (29), Fedde (27), Geja (20), Wiebe (21) Elmar (34).

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Karin schreef op 6-6-2006:
Ik heb alle afleveringen gekeken en heb enorm veel respect voor allemaal en voor hun naasten.
Hoe hun ermee omgaan is ongelooflijk...
Heel veel mensen zijn al erg zielig bij een griep en deze groep mensen zijn ongeneeslijk ziek maar genieten van iedere dag die ze hebben.
Petje af...
Zelf heb ik ook kanker gehad en gelukkig kan ik gehad zeggen,maar 1 ding is zeker:je leert op een hele andere manier naar het leven te kijken.Je geniet veel meer!
Dat zouden we allemaal moeten doen want het leven is zo kort en onvoorspelbaar...

Groetjes KarinBien schreef op 20-4-2006:
Ik vind het goed dat ze zijn begonnen met dit programma. Er wordt te weinig aandacht besteedt aan dit onderwerp! Heb t nog niet gezien maar ben wel benieuwd..


Lindz schreef op 17-4-2006:
Ik heb met verbazing naar de eerste aflevering zitten kijken... bij n voorstukje herkende ik Wiebe, hij heeft bij mij in het studentenhuis gewoont.. ik had wel gehoord dat hij ziek zou zijn maar dat dat eigenlijk werd opgevangen als weer een raar verhaal van hem... ik ben echt geraakt door het programma en hoop dat Wiebe en de andere 4 mensen nog een mooie tijd in dit leven mogen hebben.


ed hartman. schreef op 28-10-2005:
bnn benieuwt.