DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 04-10-2005
UITVAARTBOULEVARD ALMELO

Aanstaande zaterdag (8 oktober) vindt er een bijzondere uitvaartinformatiedag in Almelo plaats. De aanleiding is het 10-jarig bestaan van uitvaartcentrum Vredehof aan de Willem de Clercqstraat. Het crematorium en de begraafplaats die vlakbij Vredehof liggen doen mee aan de festiviteiten en gezamenlijk organiseren ze een dag vol activiteiten.


Uitvaartverzorging en uitvaartcentrum Vredehof, begraafplaats 't Groenedael en Crematoria Twente locatie Almelo liggen zo dicht bij elkaar dat er in de volksmond over de 'Uitvaartboulevard' wordt gesproken.

Wat ligt er dan meer voor de hand om, als je dan toch iets organiseert, dit gezamenlijk en op dezelfde dag te doen. Alle drie organisaties hebben voorheen, afzonderlijk, al meerdere evenementen georganiseerd, echter niet eerder samen en op deze grootse manier. Met de Uitvaartinformatiedag willen de drie organisaties een compleet, actueel en op de praktijk afgestemd beeld geven van de aspecten rondom een overlijden.

Circa 20 bedrijven en 15 verenigingen/stichtingen tonen hun producten en geven voorlichting over hun activiteiten. Er worden rondleidingen gegeven door de gebouwen en over de begraafplaats. Er is gratis vervoer tussen de terreinen van het crematorium, de begraafplaats en Vredehof. Er is live muziek.

De dag wordt gehouden van 11.00 tot 15.30 uur.

Terug naar archief...