DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-04-2005
LEZING OVER ROUWENDE MINARESSEN

Carolien Harrems, uitvaartondernemer te Amstelveen, houdt op 27 april aanstaande een lezing over het miskende verdriet van de 'schaduwweduwe'.


Carolien Harrems vraagt sinds enige tijd aandacht voor de schaduwweduwes, onder andere op haar eigen website.

Een schaduwweduwe is de minnares van een overleden getrouwde man. Alle aandacht gaat naar de vrouw, het verdriet van de minnares wordt onder de tafel geveegd. 'Eigen schuld, dikke bult'. Carolien Harrems wil met haar lezing laten zien dat de werkelijkheid genuanceerder is.

Vragen en opmerkingen vanuit het publiek worden op prijs gesteld en kunnen eventueel vooraf (anoniem) gesteld worden via een e-mailtje naar c.harrems@planet.nl. Het antwoord zal op 27 april besproken worden zonder bekendmaking van de vragensteller.

De lezing wordt gehouden op 27 april om 20.00 uur in Informatiecentrum Charon, Slotweg 2 in Egmond aan de Hoef. zaal open om 19.30 uur. Prijs: 5 euro. Graag van tevoren inschrijven op tel. 072 507 04 77 per e-mail: info@charon-bij-afscheid.nl

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


mieke schreef op 9-9-2006:
ik ben nog niet rouwende
maar soms denk ik wel eens je kunt beter een niet getrouwde man lief hebben want je kunt nooit samen zijn als je het nodig hebt en ja wie troost jou als er iets gebeurd het is jammer genoeg niemand