DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 09-02-2005
DOOIE BOEL?

Elke dinsdag op Yorin: ‘Zand erover’, aldus de omroep zelf ‘een serie programma’s waarin de hectische gebeurtenissen van een begrafenisonderneming op de voet worden gevolgd.’ Uit Amerika. Een real life ‘Six feet under’. Hoewel... het kwaliteitsverschil tussen de twee is wel erg groot, menen Amerikaanse critici.


We schreven er al eerder over onder de kop ‘Dodelijke vermoeiende woordspelingen’. Zo luidde de kritiek van één van de Amerikaanse recensenten: ‘De woordspelingen zijn in ieder geval dodelijk vermoeiend.’ Yorin trekt zich daar niets van aan, want heeft de serie die in het Engels ‘Family plots’ heet omgedoopt tot ‘Zand erover’ en kondigt de serie op de eigen site aan met ‘dooie boel?’.

Zand erover, deel 2, 15 februari op Yorin om 22:30 uur

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Sophie schreef op 15-2-2005:
Ik vind het echt een geweldige serie. De dood wordt als iets heel normaals beschouwd zonder eerbied voor de overledene te verliezen. Echt een top-serie, vooral op de buis laten!