DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-01-2005
AFSCHEID IN DE MUZIEK

Het is (gedeeltelijk) ten behoeve van giro 555, dus uiteraard besteden we er aandacht aan. Maar niet alleen daarom. Goede artiesten en muzikanten, mooie nummers, wat wil je nog meer.


Vanaf vandaag ligt de cd 'Afscheid' in de winkels. De cd is een gezamenlijk initiatief van platenmaatschappij Universal en uitvaartverzekeraar DELA. Op de cd staan in totaal 19 Nederlandstalige nummers met betrekking tot afscheid en overlijden, waaronder de crematoriumhit 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato en de nummers 'Stil in mij' van Van Dik Hout en 'Vlieg met me mee' van Trijntje Oosterhuis.

De cd 'Afscheid' is behalve in de platenzaak ook vanaf volgende week via de site www.dela.nl te verkrijgen. De opbrengst van cd's die via de website worden verkocht gaat in zijn geheel naar giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) voor noodhulp in AziŽ.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


janke schreef op 18-1-2005:
hartstikke goed idee je stort alleen geen geld,maar...je krijgt er ook iets heel waardevols voorterug .hopelijk brengt het heel wat op. succes