DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 12-09-2004
SCHWARZENEGGER VERBIEDT NECROFILIE

Sinds afgelopen vrijdag is seks met overledenen in CaliforniŽ officieel verboden. Gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft een wet ondertekend die necrofilie strafbaar stelt.


Tyler Ochoa, een rechtsgeleerde die een aantal beschuldigingen van necrofilie in CaliforniŽ heeft onderzocht, zei dat dringend behoefte was aan de nieuwe wet. Aanklagers konden plegers van seks met lijken niets anders ten laste leggen dan inbraak. Als de daders werkten in een mortuarium, ging zelfs dat niet op.

Parlementsleden probeerden het verbod erdoor te krijgen nadat onlangs een dronken man bewusteloos was gevonden bovenop een dode vrouw in een lijkenhuis in San Francisco. Volgens de nieuwe wet is seks met een lijk een misdrijf waarop maximaal acht jaar gevangenisstraf staat.
Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


mrx schreef op 29-10-2004:
belachelijk, laat die mensen lkkr doen wat ze willen met die dode hij/zij is tog al dood dus voelt er nix van tog???W.Woestenburg schreef op 17-10-2004:
Als necrofilie inbraak wordt genoemd, dan krijgt bij leven en welzijn de term insluiping of binnentreding wel een wat klinische bijklank.


nynke schreef op 25-9-2004:
Ik vind het goed dat daar een stokje voor wordt gestoken. Als je het met een lijk doet zit er echt een draadje bij je los. Echt vies vind ik het


Speck schreef op 16-9-2004:
Ha ha leuk gevonden door KaMen. De doodstraf voor necrofielen.... "I'll be Back"


KaMen schreef op 12-9-2004:
Bah, de mensen die seks met overledenen hebben zouden de doodstraf moeten hebben. Geen enkel respect voor doden, bovendien is het ziek.