DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 15-05-2004
GEORGINA VERBAAN OVER VRIESDROGEN

14 maart jongstleden verbrak dood.nl alle bezoekersrecords: 931 bezoekers op één dag. (Het gemiddelde is 165.) Wat was er gebeurd?


Georgina Verbaan, dat was er gebeurd. De dag ervoor, op zaterdag 13 maart had ze in Volkskrant magazine laten weten dat dood.nl 'een absolute aanrader' is. "Dood.nl?", vraagt de interviewer. Verbaan: "Ja. Eén van mijn favoriete websites. Met een heel geestige slogan: informeert en amuseert over de dood."

Die zaterdag had dood.nl 920 pageviews (of hits), de dag ernaar dus 931 en ook de dagen daarna was Georgina's invloed nog duidelijk merkbaar.

Georgina Verbaan heeft iets met de dood. Eerder in hetzelfde interview liet ze haar kennis over en voorkeur voor vriesdrogen blijken. (De informatie daarover had ze o.a. van dood.nl.) En wat zegt haar manager deze week in De journalist, in een stukje over soapies die columns schrijven: 'Zij kan ook echt leuk schrijven. Zo heeft ze bijvoorbeeld een fantastisch betoog over vriesdrogen van stoffelijke overschotten op haar naam staan.'

Daar zijn we benieuwd naar. We konden het niet vinden op de officiële Georgina Verbaan-website. Dus, Georgina, als je dit leest (wat onvermijdelijk is voor een trouwe fan), mail het ons of zeg ons waar het staat en wij linken er graag naar.

Terug naar archief...