DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 25-03-2004
UITVAART PRINS CLAUS NOG ONBETAALD

Een pijnlijk bericht dook vandaag op: De rekeninng van de uitvaart van prins Claus, in oktober 2002 in Delft, is nog niet betaald.


Nee, het is niet echtgenote Beatrix of het koninklijk huis die laks is, want blijkbaar is de familie Van Oranje de enige familie in Nederland die niet zelf voor de eigen uitvaarten hoeft op te draaien, nee het ministerie van Binnenlandse zaken is te laat met betalen. Delft heeft 1,1 miljoen euro uitgegeven om de uitvaart van de prins in goede banen te leiden. Maar blijkbaar is er nog discussie over de hoogte van het bedrag dat het ministerie aan de gemeente Delft zal uitkeren.
Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


sjaak schreef op 14-4-2005:
doodgewone zaak


H.S. de Ronde schreef op 6-12-2004:
Een schande, maar het is bekend dat binnenlandse zaken laks is in betalen kijk maar naar hier op Curacao


Saal schreef op 3-4-2004:
Vreemd dat het huis van Oranje niet zelf hun uitvaarten betaald. Het is bijna één van de rijkste families van de wereld.


alexander schreef op 28-3-2004:
Weten jullie wel niet hoeveel geld het koningshuis krijgt van de regering??
als de oranjes niet zoveel uitzouden geven hadden ze genoeg om 10 begraffenissen te kunnen betalen! ik zeg laat het ze zelf betalen. En dat nog eens van ons belasting geld.
Als er geen koninklijke familie zou zijn zou al het geld wat daar normaal heen ging naar de zorg of naar defensie kunnen gaan om maar voorbeelde te noemen.


Erwin schreef op 28-3-2004:
Ik vind ook dat het Koningshuis bij onze democratie hoort, of je nu wel of monarchistich bent. Het is zoals het nu is en zo wordt het ook afgehandeld te worden. Pijnlijk voor de Koninklijke familie, een schande voor de overheid.


Alex John schreef op 27-3-2004:
Het is naar dat dit nu op deze manier bekend wordt, Het lijkt mij heel erg om aan zoveel zaken gebonden zijn bij het regelen van een uitvaart van een geliefde. Uiteindelijk houd de democratie het konikrijk in de houdige vorm overeind, In mijn optiek werd de uitvaart op deze wijze ingericht voor het volk, het is dan ook redelijk dat het volk betaald.


uitvaartondernemer schreef op 27-3-2004:
ongeloooooofelijk!!!!!!
"Dat zo iets mogelijk is!!"
Wat een laksheid.Antoinette schreef op 27-3-2004:
belachelijk hoog bedrag, en dat daar nu nog om gevraagd moet worden........... echte ambtenaren!!!


nynke z op 26,3,04 schreef op 26-3-2004:
Ik vind het slordig van de ministirie van binnelandsezaken. We zitten nu al in 2004, en het had al lang afgerond kunnen zijn denk ik.


Speck schreef op 25-3-2004:
Boter bij de vis.
En voor de volgende gewoon de rekening naar het Paleis! Dat zijn trouwens ook onze centen!