DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 20-12-2003
'FOUTE' KALENDER VOOR UITVAARTONDERNEMERS

Hij is er weer, de kalender van de Italiaanse doodskistenfabrikant Cofabi Funebri. Schaars geklede jonge dames die luxe modellen doodskisten aanprijzen. Ditmaal kan hij ook besteld worden.


De kalender kost € 10,15 (inclusief portokosten) en kan besteld worden op
www.cofanifunebri.com/.

Verleden jaar kon de kalender alleen gedownload worden. Dat kan nog steeds overigens, van alle zes de kalenderbladen en de voorkant wordt een duidelijke foto gegeven die naar de eigen computer kan worden gehaald en/of afgedrukt. De kalender van 2003 is ook nog steeds op de site te vinden.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


kevin schreef op 24-3-2006:
hoe meer wij ons realiseren dat wij een zijn met de dood hoe minder wij hoeven te strijden voor ons gedachtenloze geloof


Fred schreef op 8-12-2005:
De dames op de prachtige kisten liggen er wel wat stijfjes bij, maar toch.. het laat me niet koud. Ik zou er wel naast willen liggen maar ben nog niet geroepen.


koos van driel schreef op 8-12-2005:
Fantasties idee Las gisteren in het Parool over de kalender.Gelukkig is doodgaan ook nog een beetje bespreekbaar geworden. Ik ga de kalender zeker bestellen.
met vriendelijke groet


kevin schreef op 8-12-2005:
Ik snap niet dat mensen reageren op de site in een negatieve opstelling, zelf vind ik de dood een bespreekbaar onderwerp en er moet veel meer humor aan te pas komen of willen we eeuwig leven? get real and enjoy death.


b ebbenhorst schreef op 7-12-2005:
ziet er leuk uit toch.
alleen voor de vrouwelijke klanten moet er misschien een andere versie komen voor daar weer gezeur over ontstaat


W.Woestenburg schreef op 4-4-2004:
Juist die belijnining en goede afwerking zijn de essentie bij een goede kalender.


A shadow schreef op 31-12-2003:
Ik vind dit echt verschrikkelijk idioot. Hoe bedenken ze het? Je gaat daar toch geen kalender van maken. Tenzij er iets flink mis is in je kop, maar ga dan zelf in zo'n kist liggen. Echt waar, blijktbaar kent die gast geen grenzen. Er zijn zat dingen waarover je een kalender kan maken maar om dít te kiezen!? Niet normaal. En de Dood is niet mooi.. Maar blijkbaar beseffen mensen dat niet.


A shadow schreef op 30-12-2003:
JULLIE ZIJN ZIELIGGGG...EGT ZO ONTZETTEND ZIELUGH...


gabriel schreef op 28-12-2003:
ik ben blij dat er ondernemers zijn die de koppeling durven maken tussen 2 elementaire zaken in het leven! Ik kan me ook voorstellen dat er mensen zeggen dit kan niet! Maar dat is een persoonlijk keuze. Wat mij betreft hoop ik ook dat er in nederland in de breedste zin van het woord vrijere en creatievere wordt omgegaan met de dood in de toekomst.


suneka uitvaartverzorging schreef op 28-12-2003:
ja wat de een mooi vind kan voor de ander een doorn in het oog zijn. natuurlijk zijn wij dit niet gewend maar gezien de moderne tijd van nu moet het kunnen. de dood hoeft niet altijd saai en dor te zijn. er zijn mensen die een feestje bouwen. kijk maar naar de eigenaar van de disotheek it(manfred). is een goed voorbeeld. hier van worden we ook niet boos over, wel? over deze kalender ook niet. hij is trouwens heel mooi in elkaar gezet, niks verboden ofzo. wij kijken al uit naar 2005.
een begrafenis ondernemer uit rotterdamSpeck schreef op 24-12-2003:
Ik maakte anders geen grapje hoor.......


Melissa schreef op 23-12-2003:
nogal dom dat jullie grappen maken over dood gaan en doodskisten.. zeker nog nooit iets mee gemaakt.. kleuters


Speck schreef op 22-12-2003:
Niks mis mee.
Mooi belijnd en een goede afwerking.