DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 07-12-2003
NOG 1X 6 FT UNDER

Nog één aflevering en het is weer voorbij. Op kerstavond wordt het laatste deel van de tweede serie afleveringen van Six feet under uitgezonden. Niet getreurd: op internet is nog zo veel meer te vinden.


Wie er geen genoeg van kan krijgen, van de familie Fisher en aanhang, die kan altijd terecht op de ‘officiële’ six feet under-site van HBO, met veel informatie en beeldmateriaal over de serie en de hoofdrolspelers. En veel extra’s, zoals alle overlijdensberichten van de doden uit de serie, een six feet under-spelletje, een chatroom waar je met andere kunt praten over belangrijke six feet under-thema’s zoals homoseksualiteit, rouw en je vragen kunt stellen aan echte uitvaartondernemers. Als je dan na het chatten naar bed gaat in je bij HBO bestelde six feet under-pijama en ‘s ochtends op je six feet under-kalender 2004 ziet welke dag het is, dan kom je de tijd tot aan de derde serie afleveringen begint (ergens in 2004) wel door.

Ook leuk: www.sixfeertunderfan.com, met onder andere een keurig overzichtelijk lijstje van alle ‘deceased’ en ‘transcripts’ van diverse scènes.

Bij de NPS maak je elke week kans op de DVD-box van de eerste serie afleveringen door mee te doen aan de prijsvraag.

Terug naar archief...