DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 22-09-2003
DOODENG? VOOR KINDEREN

Yarden doet mee aan de kinderboekenweek (1 t/m 11 oktober) met de uitgave Doodeng?, een verhalenboek voor kinderen met tien spannende, leuke en 'griezelige' verhalen over de dood.


De verhalen zijn speciaal voor Yarden geschreven door onder andere Paul van Loon, Belinda Meuldijk, Lydia Rood en Francine Oomen (auteur van het kinderboekenweekgeschenk). Tussen de verhalen door staan korte gedichten van Hans Hagen en illustraties van Wilbert van der Steen. Doodeng is bedoeld voor kinderen van 8 tot 13 jaar en verschijnt eind september, vlak vóór de kinderboekenweek. Het boek is alleen - tegen kostprijs - verkrijgbaar bij Yarden, door overmaking van € 7,50 op postbank 167 397 t.n.v. Yarden Holding, Diemen (onder vermelding van ‘Doodeng’).

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Malou Strik schreef op 25-12-2003:
Ik vind het erg goed dat zoiets gedaan wordt. Want kinderen (en ook volwassenen) worden vaak door invloed van anderen, radio of televisie bang gemaakt voor de dood. Maar de dood is niet eng (denk ik). Het ligt er natuurlijk ook aan waar je in gelooft, wat je opvattingen over de dood (en daarna) zijn en op wat voor manier je sterft. Maar als je eenmaal dood bent hoef je niet meer bang te zijn.