DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 03-01-2003
AS VAN HERMAN OP XANDRA

De meest indrukwekkende uitvaart aller tijden, volgens de RTL-kijkers dan, is die van Lady Di geworden. Pim Fortuyn werd 2, Elvis Presley 3.


Wie de nummers 4 t/m 10 wil weten, kijkt op www.de10.nl.

Kijkers konden de laatste weken de samenstelling van de top-10 van 'de 10 indrukwekkendste begrafenissen aller tijden' meebepalen door hun stem uit te brengen op de website van het programma. Gisteravond was de presentatie van de 10 op RTL-4.

Leukste en meest nieuwswaardige moment uit het programma: Xandra Brood, de weduwe van, toont Reinier Oerlemans haar tatoeage waarin wat as van Herman is verwerkt. Ook de dochters van Herman dragen hun vader met zich mee, in een kruisje om hun nek.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


l.de herdt schreef op 13-1-2005:
ik vind het een goed programma ga zo door


conanpower schreef op 21-7-2004:
Lieve Xandra ik zie al dat er n hoop mensen zijn die willen weten wie de tattoeerder is geweest die met het as van Herman jou getatoeerd heeft. dat heeft ook wel weer wat he? ook ik wil dat graag weten mijn lieve hond is net overleden dus graag een antwoordt.groet chiel

Antwoord redactie
Ik vrees dat Xandra dit bericht niet leest op dood.nl. En wij hebben haar e-mailadres niet, dus kunnen we je bericht niet doorsturen. Maar als we even mogen gissen, dan is de kans groot dat Henk Schiffmacher, de bekende Amsterdamse tatoeŽerder, de tatoe zal hebben aangebracht.Angel of the Night schreef op 26-5-2004:
Mijn vriend is onlangs overleden en ik zou ook graag een tattoo laten zetten met daarin zijn as verwerkt. Welke tattoeerder doet dit?


neyens charles schreef op 20-10-2003:
Xandra,graag wens ik met U eens kontakt te kunnen hebben
betreft een hommage aan herman,dat wij in belgie wensen,mail mij eens aub dringend


ilon@ schreef op 16-7-2003:
graag zal ik t adres van de tattoeerder willen hebben, omdat ik graag als mijn trouwe hond mijn beste maatje er niet meer is ook for ever bij mij kan dragen ik hoop op antwoordxx en ik vind je tof xandra


kim finke schreef op 26-5-2003:
nou xandra ik vind het een mooi idee en zo heb je herman altijd bij je ik weet niet of u mij nog ken maar ik had toen die brief naar u gescheven of u nog een flijer had
maar groetjes een dikke kus kim finke


Karin schreef op 9-1-2003:
Het moet ook niet gekker worden. Net of Herman Brood een heilige was. Je draagt iemand in je hart mee. Afijn wederom publiciteit voor de "held" Brood. Zo meteen kunnen wij allen wat as kopen van Xandra.


Speck schreef op 3-1-2003:
Mooi idee om de as met de tatoeage inkt te vermengen, dat zal wel navolging gaan vinden.
Ik denk dat het bakken van een space-cake te link was.
:-))

Speck