DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 01-01-2003
INDRUKWEKKEND, EN VOORAL MEDIAGEVOELIG

De meest indrukwekkende uitvaart? Dat is nogal persoonlijk. Dat is ongetwijfeld de uitvaart van één van uw dierbaren. Maar goed, na de meest spraakmakende scheidingen, de beste duo's, de meest sexy vrouwen en nog wat van dat soort top 10-rijtjes, is het vanavond tijd voor 'de tien indrukwekkendste begrafenissen aller tijden'.


Op RTL 4, om 21.00 uur, gepresenteerd door Reinout Oerlemans. Kijkers konden de laatste weken de samenstelling van de top-10 meebepalen door hun stem uit te brengen op de website van het programma: www.de10.nl.

Er kon gekozen worden uit de uitvaarten van: Sylvia Millecam, Lady Di, Elvis Presley, Queen Mum, Eva Peron, Herman Brood, An en Eefje, Julie en Melissa, Pim Fortuyn, Chris Gotte, Manfred Langer, Mahatma Ghandi, President Kennedy, Bob Kennedy, Che Guevarra, John Lennon, Miles Stutterheim, Zangeres Zonder Naam (Mary Servaes), Bart de Graaff, Freddy Mercury, Prins Claus, Indhira Ghandi, Aaliyah, Prinses Gracia van Monaco, Peter Giele, Koning Boudewijn, Franklin Delano Roosevelt, Michael Hutchence (INXS), Robert E. Lee, Martin Luther King.

Wij bij dood.nl gokken op Lady Di. Maar waarschijnlijk zal het wel (weer) Pim Fortuyn worden. Die ligt wat verser in het geheugen.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Edwin schreef op 9-5-2011:
Doet me denken aan een bekende uitspraak en er zit zeker waarheid in: "De dood lonkt en lacht naar iedereen" Het enigste wat wij kunnen doen is teruglachen, hoop dat tegen de tijd dat ik dood ga ik geleefd heb zoals ik dat graag wil en alles heb gedaan wat ik had willen doen. Ben zeker niet bang voor de dood maar wil het liever nog wel even uitstellen als dat mogelijk is. Een programma omtrent de dood vindt ik zinloos. wij mensen moeten van alles wat we vrezen en of niet begrijpen een leuk of satirisch programma maken.

Dit vind ik overdreven en ook respectloos voor degene in kwestie! Ik mag dan hopen dat ik niet op tv kom als leukste uitvaart.

grt


ali schreef op 2-11-2006:
ik vind het niet leuk dat aaliyha dood is zij was mijn lieste zangers ik vind het gewoon erg ik mis aaliyah ik zal haar alitijd missen aaliyah ik hoop dat jij je rust hebt gevonden ik vind je lietje leuk try again ik mis doeg lieverd


nicolle schreef op 28-1-2005:
nou ik vind het verschrikkelijk dat daar zo over op tv worde gedaan stel gekken zijn jullie.dat jullie dat leuk vinden. mijn vader is vorig jaar julie overleden en dan moet ik er maar gewoon naar kijken of over praten.nou nee stel idioten .afzender nicolle


Jan van Zijl schreef op 31-7-2003:
In eerste instantie dacht ik: dat moet niet. Maar ik zag en herkende toen de klasse. Het gaat over de 10 dus inderdaad niet alleen over het 10 leukste, maar ook droevigst, mooist, indrukwekkendst, vreemd etc. Of de volgorde ook mijn keus is maakt niets uit en is niet relevant, maar het is goed gebracht. Compliment.ismene schreef op 28-2-2003:
wie is er dood??? zie rouwadvertentie telegraaf van vandaag, ben me rot geschrokken of moet ik wel echt schrikken!!!! xxxx


W.Woestenburg schreef op 18-1-2003:
Na het zien van de beelden op het parkeerterrein van het mediapark in Hilversum, ligt hij mij niet meer zo "vers"in het geheugen!


colien schreef op 7-1-2003:
Che Guevarra