DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 21-05-2019
ZUYLEN PRESENTEERT: AANWEZIG OP JE EIGEN BEGRAFENIS

Aanwezig op je eigen begrafenis. Met dat initiatief haalde Begraafpark Zuylen onlangs de landelijke media. Nu is het zo ver: op zondag 26 mei om 14.00 uur vindt de uitvaart plaats van iemand die daar in levende lijve bij aanwezig zal zijn. Een serieuze aangelegenheid, waarvoor we een gemotiveerde kandidaat hebben geselecteerd. Diezelfde dag houdt Zuylen zijn jaarlijkse Open Dag op het Begraafpark in Breda.

De dienst, begrafenis en condoleance worden op dit moment zorgvuldig voorbereid door onze uitvaartverzorger Dennis Vrolijk. Tijdens de uitvaartdienst zal de levende overledene’ meekijken vanuit de regiekamer wat er aan muziek, beelden en speeches voor haar voorbij komt. Na afloop van de dienst ziet zij op het begraafpark haar kist de grond inzakken. Uiteraard wordt de plechtigheid, net als in bij een echte uitvaart, afgesloten met een condoleance voor haar en haar genodigden.

Pers is alleen welkom met toestemming vooraf en met perkaart. Hiervoor kunt u contact opnemen met Anne Marie Scheepers via communicatie@zuylen.nl of
06-1455 9582.

Informatie Open Dag
De Open dag bij Begraafpark Zuylen vindt ook plaats op zondag 26 mei tussen 10.00 en 16.00 uur. Het is een dag met bijzondere activiteiten.

Op onze website leest u meer over de bijzondere activiteiten op ons begraafpark. Bezoekers die zich aanmelden via www.zuylen.nl/opendag ontvangen in de week van 20 mei een parkeerticket per e-mail. Hiermee krijgen zij voorrang op onze parkeerplaats. Daarbij ontvangen zij een voucher die zij kunnen inwisselen voor een duurzame attentie.
Terug naar archief...