DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 04-09-2017
GLOSSY LATER... MAAKT DOOD BESPREEKBAAR

Afscheid nemen? Het blijkt geen gemakkelijk onderwerp. De één vindt het een taboe, de ander heeft alles afgetimmerd, de volgende ziet wel.
Maar echt: zó leuk kan het zijn. Op zoek naar de kist die het lekkerste ligt, het mooiste plekje in het bos voor later en bijzondere auto’s voor de allerlaatste trip... Een hippe frietkot bij de begrafenis, waarom niet?


De splinternieuwe glossy LATER... licht vele tipjes van de sluier op. Dood wordt bespreekbaar op een toegankelijke manier met een eigenwijze blik en knipoog.

LATER... komt uit het brein van Marlies Bol. In 2010 kreeg zij, door een uitzaaiing in haar hoofd, een hersenbloeding die zij ternauwernood overleefde. Er volgde slecht nieuws. Artsen gaven haar nog vier tot elf maanden. Met haar gezin besloot ze haar eigen afscheid vorm te geven. Wat bleek: er is heel veel mogelijk.


Marlies
Nieuwe behandelingen van haar ziekte gaven nieuwe hoop. Toen sloeg het noodlot toe. Op 19-jarige leeftijd verongelukte haar jongste zoon. Met hun kennis van alle mogelijkheden rond begraven, kon Marlies samen met haar man en kinderen Pim het allermooiste persoonlijke afscheid geven.
,,Ik gun iedereen zo’n afscheid. Daarom is er nu LATER... Vol verrassende en frisse ideeën.”

LATER... ligt vanaf 26 oktober in de boekhandel en supermarkt. Kijk voor info op http://www.later-alsikdoodben.nl
Terug naar archief...