DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 18-04-2016
UITVAARTBEURS AMSTERDAM

Op 23 april a.s. vindt in de Westerkerk, hartje Amsterdam, de eerste grote consumentenbeurs plaats over de uitvaart. Op deze uitvaartbeurs is alles te vinden wat te maken heeft met het thema uitvaart. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de vele mogelijkheden die er vandaag de dag zijn om een uitvaart persoonlijk vorm geven. De beurs kent vele verrassingen voor de bezoekers die op een laagdrempelige manier kunnen zien en voelen dat er veel meer mogelijk is dan men denkt.

Als er een uitvaart moet worden geregeld, heb je in korte tijd 1001 dingen aan je hoofd. Om daarop voorbereid te zijn, kun je nu in alle rust de Uitvaartbeurs bezoeken. Laat je op 23 april informeren en inspire- ren door tientallen organisaties en bedrijven in de monumentale Westerkerk. Kom zelf kijken wat er allemaal mogelijk is.

Behalve informatie en inspiratie, biedt de Uitvaartbeurs op bescheiden wijze enig vermaak met een uitvaarttheater met speciale optredens. Kom ook!
Je denkt dat een Uitvaartbeurs eng is? Integendeel. Het onderwerp mag dan droevig zijn, de Uitvaartbeurs is allerminst een sombere aangelegenheid.

Doe jezelf een plezier. Geef jezelf een zinvolle dag. Kom 23 april naar de Westerkerk.

Zaterdag 23 april
10.00 t/m 17.00 uur • Gratis toegang Westerkerk, Prinsengracht 281 www.uitvaartbeurs.amsterdam
Terug naar archief...