DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 17-04-2014
VOOR DE DUURZAME UITVAART

Zes uitvaartondernemers, verspreid door het hele land, hebben stichting GreenLeave opgericht en een gelijknamige site gelanceerd met tips en advies hoe je een uitvaart zo duurzaam kan laten zijn. Voor de milieubewuste en natuurvriendelijke sterveling.


Op de site van GreenLeave worden duurzame keuzes inzichtelijk gemaakt. Er wordt bij elk onderdeel van de uitvaart uitgelegd wat deze meer of minder duurzaam maakt.

GreenLeave biedt geen vast, verplicht duurzaam pakket, maar de meest duurzame mogelijkheden van het moment, met als voorwaarde dat deze binnen een reguliere uitvaart en een regulier budget passen.

Wie een duurzame uitvaart wil, gaat vervolgens naar één van de zes tot nu toe aangesloten uitvaartondernemers en deze doet een duurzaam aanbod op basis van de uitgangspunten van GreenLeave. Op de websites van de zes uitvaartondernemers wordt getoond welke producten en diensten, specifiek voor hun organisatie zij kunnen aanbieden.
Het zij de meest duurzame keuzes van dit moment. GreenLeave moedigt leveranciers aan om meer duurzame producten te ontwikkelen.

Kijk op greenleave.nu

Terug naar archief...