DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 31-03-2014
UITVAARTSITE HAARLEM

Woont u in Haarlem e.o. en wilt u meer weten over begraven of cremeren in Haarlem en omgeving, ga naar Uitvaart-Haarlem.nl. De site biedt Haarlemmers houvast in moeilijke tijden en tips om het laatste afscheid een Haarlems tintje te geven.


De website bevat praktische informatie over wat mensen het beste kunnen doen op het moment dat ze worden geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. De informatie kan mensen inspireren om het afscheid helemaal naar eigen wens in te vullen. Zoals bijgezet worden in een mausoleum op begraafplaats Kleverlaan.

Op de site staat informatie in woord en in beeld, waaronder diverse films waarin experts informatie geven over bijvoorbeeld juridische zaken, nalatenschap, de laatste verzorging. Ook staat er een film over de algemene begraafplaatsen van Haarlem, die is gemaakt in samenwerking met de Gemeente Haarlem.

Uitvaart-Haarlem.nl biedt ook informatie over terminale zorg en hospices, geeft adviezen over wat te doen na overlijden, geeft tips over hoe je een uitvaartondernemer in Haarlem kiest en nog veel meer.

Kijk op www.uitvaart-haarlem.nl.

Terug naar archief...