DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 15-01-2014
NIEUWE SITE BIEDT TRANSPARANTIE IN TARIEVEN VAN UITVAARTONDERNEMERS

Uitvaartmarkt.nl wil een einde maken aan de onduidelijkheden rondom de tarieven van uitvaartondernemers. Voorafgaand of direct na een overlijden kunnen nabestaanden offertes aanvragen bij uitvaartondernemers uit de directe omgeving. Zo kunnen nabestaanden honderden euro's besparen.


Nabestaanden kunnen op Uitvaartmarkt.nl een wensenformulier invullen dat alle wensen rondom de uitvaart nauwkeurig inventariseert. Uitvaartmarkt.nl stuurt het wensenformulier naar meerdere uitvaartondernemers in de buurt. Deze uitvaartondernemers sturen al binnen enkele uren offertes die precies zijn afgestemd op de wensen, alsmede de lokale tarieven.

Nabestaanden kiezen vervolgens de ondernemer die het beste voorstel doet. Zo weten zij zeker dat de uitvaart naar wens wordt uitgevoerd, tegen de best mogelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat nabestaanden op deze wijze de regie zelf in de hand houden omdat het wensenformulier hen door alle aspecten van de uitvaart heen loodst, zonder sturing van derden.

Het gebruik van Uitvaartmarkt.nl is kosteloos voor nabestaanden čn uitvaartondernemers en is een initiatief van BV Uitvaart.Com te Amsterdam.

Bekijk hier het videopersbericht.

Terug naar archief...