DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 06-01-2014
DODENAKKERS.NL IS WEER ONLINE!

Na problemen met een ernstige hack, waardoor de site enkele maanden offline was - tot groot verdriet van velen - is dodenakkers.nl weer volop in bedrijf.


2013 was een slecht jaar voor dodenakkers.nl, met als dieptepunt een ernstige hack van de website, waarna de site resoluut offline is geplaatst omdat de veiligheid van bezoekers niet meer kon worden gegarandeerd. Na een lange zoektocht is een samenwerking tot stand gekomen met een professionele webmaster, de site wordt nu 24/7 gemonitord en is adequaat beveiligd.

Op de website zijn alle artikelen, ruim 700 in totaal, weer te lezen. De structuur is vereenvoudigd. Nog niet alles van de vorige site is hersteld. Op korte termijn staat ook de Termen & Begrippenlijst weer online, waarna de Beeldbank opnieuw wordt ingericht en verder uitgebreid.

Tegelijkertijd wordt gewerkt aan uitbreiding van de site, waaronder een maandelijkse poll en het Virtuele Depot voor Funeraire Cultuur. Alle suggesties en goede ideeŽn zijn welkom!

Wie donateur wordt in de maand januari ontvangt het boekje 'Rust zacht lieve vriendin' over graftrommels op begraafplaatsen en kerkhoven in Groningen als welkomstgeschenk.

Het jaar word gestart met een kortingsactie op boeken. Het aanbod is hier te vinden.

Terug naar archief...