DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 21-12-2012
'IK CONDOLEER’, EEN NIEUWE APP

PC Hooft, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, heeft de App ‘ik condoleer’ gelanceerd. Met de App kun je medeleven tonen aan iemand in je omgeving die een dierbare is verloren.


Deze App verschaft de juiste woorden en verzendt deze op een zelf te kiezen manier, via email, sms, Facebook, Twitter of een fysieke kaart per post. De App is te downloaden via de Apple Store voor Iphone of Ipad en via Google Play voor Android.

PC Hooft meent dat als iemand in zijn of haar omgeving een dierbare verliest hij/zij vaak sprakeloos is. Het is vaak moeilijk om iemand troost te bieden met de juiste woorden en te laten weten dat je meeleeft. Daarom heeft PC de App ‘ik condoleer’ ontwikkeld. Deze App helpt bij het verwoorden van medeleven door teksten aan te bieden; kort, langer of in dichtvorm, deze persoonlijk te maken met een naam en vervolgens te verzenden. De insteek die voor deze App is gekozen, is om inspiratie te bieden met warme en persoonlijk woorden van troost. Een App die je woorden geeft en deze verzendt.

Naast online verzending bestaat ook de mogelijkheid om via de App een condoleancekaart uit te kiezen, deze te voorzien van tekst en vervolgens per post te laten versturen.

Terug naar archief...