DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 01-11-2012
DE MUZEN VAN WEVERSLO

Op 11 november kunt u in Villa Weverslo op ontdekkingsreis langs mogelijkheden van levende muziek rondom de uitvaart. Villa Weverslo hoort bij natuurbegraafplaats Weverslo.In Villa Weverslo kan worden opgebaard en afscheid genomen in een huiselijke sfeer. Daarnaast wil Villa Weverslo bijdragen aan het vormgeven van eigen rituelen en ceremoniŽn, door het verzamelen, ordenen en doorgeven van kennis en informatie over muziek, gedichten, boeken, afscheidsceremoniŽn betreffende de cultuur rondom het levenseinde door te kunnen geven.

Zoveel mensen zoveel zinnen. Dat geldt ook voor de
muziekkeuze bij het afscheid van een overledene. Al snel zoeken we het in CDís met bekende muziek en bekende namen. Maar wat te doen als we een afscheid persoonlijk willen maken en daar ook levende muziek bij willen. Vroeger waren er vooral de kerkkoren. Tegenwoordig zijn er eindeloos veel meer mogelijkheden. Maar waar vind je op het goede moment de juiste muzikanten?

Musicus (dirigent en trompettist) Richard Beeren heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen tussen de vraag naar levende muziek en het aanbod van muzikanten die bij een uitvaart live muziek kunnen verzorgen. Dat kan van pop en rock tot klassiek en volksmuziek gaan.

Na het succesvolle Muzenprogramma van Villa Weverslo in het voorjaar vervolgen we nu met een najaarsactiviteit. Op zondagmorgen 11 november om 11.00 uur geeft Richard Beeren in het Muzenprogramma van Villa Weverslo een overzicht en demonstratie van de vele mogelijkheden die er in alle stijlen en muzieksoorten zijn. Het is een uitgelezen mogelijkheid voor een oriŽntatie op de vele mogelijkheden en Ė speciaal voor muzikanten Ė om de eigen mogelijkheden onder de aandacht te brengen.
Kaarten ŗ Ä 5,00 p.p. en reserveringen via natuur@weverslo.nl. Meer info op www.weverslo.nl.

Terug naar archief...