DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 28-10-2012
4 NOVEMBER: OPEN DAG ZUYLEN

Bent u nieuwsgierig naar hoe uw eigen uitvaart er uit zal of kan zien? Wat past bij mij? Wat gebeurt er allemaal in een uitvaartcentrum? Wat is een 24-uurs kamer? Wat kost een uitvaart? Wordt de kist mee verbrand? Wat gebeurt er met de as? Wat is bovengronds begraven? U krijgt de antwoorden op 4 november in Breda.


Op 4 november van 10.00 tot 16.00 uur nodigt Zuylen uitvaartverzorging in Breda u van harte uit op de Open Dag, met als thema NIEUWSGIERIG. Op deze Open Dag blijft geen vraag onbeantwoord. De verschillende faciliteiten zijn opengesteld om u een beeld te geven van de mogelijkheden die worden geboden. Er wordt aandacht gegeven aan verschillende facetten binnen de uitvaartbranche, zoals verzorging en opbaren, hoe er vorm wordt gegeven aan een afscheidsdienst met muziek, beeld en geluid.

Verder is de ovenruimte opengesteld en kunt u in de koffiekamers genieten van een kop koffie. Daarnaast is ook de begraafplaats de gehele dag toegankelijk voor een wandeling. Op de begraafplaats zijn verschillende strooivelden en wordt ook bovengronds begraven.

Zuylen uitvaartverzorging vindt u aan de Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Terug naar archief...