DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 27-10-2012
ONLINE EEN UITVAARTKIST BESTELLEN

Nadeel: kiezen vanaf een foto. Voordeel: de kist is goedkoper want er worden geen onnodig hoge winstmarges gerekend door tussenpartijen.


Zojuist geopend: de webshop deUitvaartkist.nl. Via de website kan iedereen zelf voor een eerlijke prijs een kist aanschaffen. De webshop rekent slechts de inkoop- en bezorgkosten en rekent daarbovenop een beperkte marge om de website te kunnen onderhouden.

Op de site van deUitvaartkist.nl wordt volgens eigen zeggen uitsluitend uitvaartkisten van hoogwaardige kwaliteit verkocht, afkomstig van erkende leveranciers. U heeft de keuze uit een divers assortiment, van zeer luxe kisten tot basismodellen. Ook verkoopt de deUitvaartkist.nl fairtrade uitvaartmanden. Dit zijn milieuvriendelijke manden die worden geleverd door het Britse Green Coffins. De bezorging van bestelde kisten kan binnen heel Nederland verzorgd worden op dezelfde dag.

De webshop deUitvaartkist.nl is opgezet door de initiatiefnemers van Novellis, een nieuwe uitvaartverzorger die werkt met een vooraf vastgestelde prijs, zodat nabestaanden niet achteraf nog door extra kosten verrast worden.

Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Gerard Pieterse schreef op 6-2-2013:
Bij www.goedkoopstegrafkist.nl zijn er geen kosten voor transport. Prijs voor de doodskist is daarmee wel een stuk lager!


W.Woestenburg schreef op 27-12-2012:
Veelal heeft een webshop een bezoek of afhaal adres. Er is altijd wel iemand met een beetje auto. Zet dat eens af tegen de kosten die een "normale" uitvaartondernemer rekent voor een ritje naar "huis".


Eric Spn schreef op 29-10-2012:
Het 'voordeel' klopt niet vanwege de hoge transportkosten. Bestellen via een 'normale' uitvaartondernemer heeft als voordeel dat de overledene samen met de uitvaartkist in 1 ritje worden thuisgebracht. Dat maakt een kist via een uitvaartondernemer goedkoper dan zelf bestellen via het web