DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 21-05-2002
‘ALLES' OVER FORTUYN

Is het ooit eerder voorgekomen in Nederland dat een graf zó druk bezocht werd en binnen enkele weken tijd tot een bedevaartsoord werd? Ook dit Pinksterweekend stonden de mensen weer in de rij om langs het met bloemen overlaadde graf van Pim Fortuyn te mogen schuifelen.


Wie er maar geen genoeg van kan krijgen, van de hype rond Fortuyn en alle wetenswaardigheden rond zijn dood en uitvaart, leest ook de ‘ontboezemingen' van zijn uitvaartondernemer op uitvaart.nl:
De uitvaartondernemer van Pim Fortuyn: trots op een vlekkeloos verlopen uitvaart
Terug naar archief...
REACTIES

Geef hieronder uw reactie op dit artikel, en/of lees de reacties van andere lezers.
Uw naam
Uw email
Uw reactie
Reacties worden pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties, en behoudt ten alle tijden het recht reacties te wijzigen of te verwijderen.


Annemieke schreef op 26-8-2006:
IK vind het helemaal niet erg
ik was juist blij omdat hij altijd zei Nederland is vol oja? waarom komen er dan nog steeds mensen erbij?
Hij had het altijd over die marokanen ja en? het zijn ook mensen en in elk volk heb je goeie! hij kraakte hun land af waarom gaan Nederlanders er dan op vakantie! Jullie moeten 1 ding niet vergeten jullie over over groot ouders hebben zelf die marokanen enz naar Nederland gehandeld om het vuile werk op te knappen en als slaven te gebruiken en nu in 2006 heb je morderne slavernij ook voor het vuile werk wat jullie niet willen doen en daarom gaan de grote bedrijven naar China of waar dan ook.
Dus toen Meneer Pim het zwijgen werd op gelegd had ik zo iets van o zal wel weer een buitenlander zijn, maar toen ik terug kwam en mijn man vertelde nee het is een Nederlander die hem dood schoot bouwde ik een feestje.
Nederland is niet vol er kunnen nog vele bij.

Annemieke


stefan schreef op 22-8-2006:
de dood van fortuyn doet nog steets pijn als ik er over na denk wat hemis over kommen ik denk niet dat ik de eenigste ben die er ook zo over denkt pim was de eerste man die durfte te zechen wat hij dacht ik was daar trots op en nu nog steets wat hij in zo korte tijd voor elkaar heeft gekregen rust in vrede pim fortuyn


Lyndsay schreef op 6-5-2003:
Wat mij enorm aan het hart lag, was de dood van Pim Fortuyn, nu nog... 1 jaar erna. Pim was een voorbeeld van een goede "Nederlander".


joop schreef op 22-6-2002:
Kan gebeuren...
maar wel zielig!
Die man leek me aardig.
Gut!MIRELLE schreef op 10-6-2002:
JAMMER DAT HIJ ZIJN OGEN DOOD IS HIJ MAAKT IEDREEN WAKER EN LIET IEDEREEN WEER NA DENKEN HIJ WAS HEEL EERLIJK EN GOED WE MISSEN JE PIM FORTIJNTJE


rina schreef op 28-5-2002:
pim deed mijn ogen open voor de politiek,maar sinds pim zijn ogen heeft gesloten,heb ik ze ook maar weer dichtgedaan!!


ganesh schreef op 24-5-2002:
PIM WAS EEN HELE BIJZONDER PERSOON VOOR DE NEDERLAANDSE BEVOLKING