DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 10-09-2012
HART VAN HOUT

Arnaldo Lopez, zelf vader van een overleden kind, maakt kistjes voor premature en voldragen overleden baby’s. iefdevol en hand gemaakt, van ecologisch populieren hout en stuk voor stuk uniek.


De urnen en herinneringsharten die Arnaldo ook maakt zijn nagenoeg identiek aan de grafkistjes, verkrijgbaar in diverse maten of exclusief naar uw wens.

Op 25 juni 2007 verloor Arnaldo Lopez zijn kindje “Silvan” in de 29ste week van de zwangerschap. In plaats van kinderkleertjes kopen moesten Arnaldo en zijn partner nadenken over een kistje voor hun kindje. Arnaldo besloot zelf een kistje te maken uit een massieve boomstronk. Een prachtig “hart van hout” was het resultaat. Al snel besefte hij dat hij ook andere ouders troost zou kunnen bieden met zo'’n kistje. Nu, enige tijd later en inmiddels vader van een gezonde zoon, is de tijd daar om ook voor anderen prachtige houten kistjes te maken.

De harten worden nu van gelaagd, ecologisch populierenhout gemaakt en zijn verkrijgbaar in maten van 15 cm t/m 60 cm, voor miskramen, prematuren en voldragen baby’s.

Sinds kort biedt Arnaldo de kistjes ook aan als Urn of Herinneringskist en maakt hij diverse andere Harten. Heeft u speciale wensen, neemt u dan contact op met Arnaldo, hij staat u graag persoonlijk te woord.
www.hartvanhout.nl.

Terug naar archief...