DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 25-08-2012
VERGELIJK UITVAARTONDERNEMERS EN HUN PRIJS

Op Uitvaartmarkt.nl kun je snel en gratis uitvaartondernemers met elkaar vergelijken, offertes aanvragen en de goedkoopste en beste uitkiezen.


Nabestaanden kunnen op Uitvaartmarkt.nl een wensenformulier invullen dat alle wensen rondom de uitvaart nauwkeurig inventariseert. Vervolgens kan men de computer dichtklappen en bij de familie en overledene voegen. Uitvaartmarkt.nl stuurt het wensenformulier naar meerdere uitvaartondernemers in de buurt. Deze uitvaartondernemers sturen al binnen enkele uren offertes die precies zijn afgestemd op de wensen, alsmede de lokale tarieven. Nabestaanden kiezen vervolgens de ondernemer die het beste voorstel doet. Zo weten zij zeker dat de uitvaart naar wens wordt uitgevoerd, tegen de best mogelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat nabestaanden op deze wijze de regie zelf in de hand houden omdat het wensenformulier hen door alle aspecten van de uitvaart heen loodst, zonder sturing van derden.

Het gebruik van Uitvaartmarkt.nl is kosteloos voor nabestaanden čn uitvaartondernemers die adverteren op Uitvaart.nl. Uitvaartmarkt.nl is een initiatief van Peter van Schaik van BV Uitvaart.Com te Amsterdam.

Peter van Schaik, oprichter van de site, somt de voordelen van Uitvaartmarkt.nl op voor nabestaanden:
- Eenvoudig informatie vinden over uitvaartondernemers.
- Wij helpen bezoekers met het vinden van de juiste
uitvaartondernemer.
- Nabestaanden hoeven niet zelf op onderzoek uit.
- Uitvaartondernemers worden automatisch geselecteerd aan de hand van de postcode van de gebruiker.
- Nabestaanden kunnen zo makkelijk offertes vergelijken en uiteindelijk geld & tijd besparen.
- De uitvaartondernemers voldoen allemaal aan onze voorwaarden om zo de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen.

Wilt u ook offertes van uitvaartondernemers met elkaar vergelijken? Ga dan naar www.uitvaartmarkt.nl.
Terug naar archief...