DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 24-05-2012
OPEN DAG CREMATORIUM TWENTE

Op zaterdag 2 juni wordt er een Open Dag gehouden bij het crematorium in Almelo. Er worden rondleidingen gegeven, demonstraties verzorgd en medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen mensen meer te weten komen over cremeren, asbestemming en de vele mogelijkheden om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare.


Crematoria Twente/Oost Nederland houdt de Open Dag dit jaar bewust in Almelo. “We wisselen af tussen de vestigingen in Almelo en Usselo,” vertelt directeur Peter Molema. “Dit jaar krijgen de mensen in Noordoost-Twente de kans om het crematorium te bezoeken. Hiermee spelen we in op een behoefte. Veel mensen zijn nieuwsgierig en hebben vragen." Voor veel mensen is de Open Dag een eye-opener.

De Open Dag duurt van 10.00 uur t/m 16.00 uur. Om 11.00, 13.00 en 15.00 uur demonstreren medewerkers een asverstrooiing met schelpenzand. Verschillende organisaties die zich bezighouden met verlies, rouw en asbestemming zijn aanwezig om informatie te geven over hun diensten.

Terug naar archief...