DOODGEWOON informeert en amuseert over zaken rond de dood - sinds 1994
Verschenen: 03-03-2012
OMGAAN MET VERLIES EN VERDRIET

Manu Keirse geeft op 9 maart in Groningen een lezing over 'Omgaan met verlies en verdriet'.


Manu Keirse is klinisch psycholoog en werkzaam aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit in het Belgische Leuven. Hij is gespecialiseerd in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is auteur van verschillende boeken over rouw en rouwverwerking, o.a. 'Vingerafdruk van verdriet', 'Stil vedriet', 'Helpen bij verlies en verdriet', 'Afscheid van moeder', 'Kinderen helpen bij verlies' en co-auteur van 'Omgaan met een miskraam' en 'Als je een prille zwangerschap verliest'. Manu Keirse is een veelgevraagd spreker over verlies en rouw en hij verzorgt lezingen in binnen- en buitenland.

Op uitnodiging van Nellian Dijkema & Anna Poppink uitvaartverzorging en –begeleiding komt Manu Keirse een lezing geven met als onderwerp ‘Omgaan met verlies en verdriet’. De lezing is op vrijdag 9 maart om 20.00 uur in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerkhof 1 te Groningen (aanvankelijk Doopsgezinde Kerk, vanwege de grote belangstelling is de locatie veranderd). De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Vanwege de organisatie graag van te voren aanmelden via info@nellianenanna.nl.
Entree is naar draagkracht. Mocht er geld overblijven, dan doneren we dit aan Stichting Achter de Regenboog, een stichting voor hulp aan kinderen en jongeren die iemand verloren hebben binnen hun gezin.

Terug naar archief...